Cati m-au cautat ?

marți, 5 aprilie 2011

Cum sa faci bani din orice?

Este criza si toata lumea vrea sa faca bani. Dar banii se fac foarte usor daca identifici o nisa de piata si oferi produsul. Zilele trecute intr-o benzinarie , cand eram la casa sa platesc, domnisoara de acolo m-a intrebat pe mine si pe alta doamna ( care venise de undeva de la tara dupa aspect) daca nu dorim sa cumparam ciocolata  , bomboane mentolate, guma de mestecat si altele. Stiti care a fost replica doamnei de la tara?
- As vrea sa cumpar niste ulei hidraulic, dar vad ca aici nu aveti decat bunatati.
       Concluzia este ca trebuie sa vindem ce isi doreste clientul, nu cea ce credem noi ca l-ar interesa. Uneori comerciantii au impresia ca dorinta se creaza si ca uneori clientii nu stiu ce isi doresc pana nu apare oferta si necesitatea. Partial este adevarat, dar nu trebuie sa insistam dezvoltand o intreaga poveste despre un produs si utilitatea sa. Sa lasam clientul sa il ceara neavand alta alternativa la momentul respectiv.
         Stiti cum se fac bani si din rahat?
    Se ia un rahat proaspat, un prieten si multa apa ( eventual cu detergent). Se merge intr-o intersectie, se lipeste rahatul de parbrizul celei mai luxoase masini si apoi te volatilizezi. Ca din senin apare prietenul cu apa si se ofera sa stearga parbrizul, nu inainte de a cere o suma considerabila. Credeti ca soferul acelei masini de lux va refuza? Este o metoda verificata care da rezultate in 99% din cazuri. Deci am creat nevoia pe o nisa de piata.  Asta inseamna sa lucrezi in echipa si sa ai succes.
Astept sa imi spuneti ce ati face intr-o astfel de situatie nestiind ca cei doi lucreaza impreuna.

2 comentarii:

  1. Bun articol!Afacerile de succes sunt cele care urmaresc trendurile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sau te poti distra jucandu-te si castigand bani reali un joc de strategie in care nu este nevoie sa investesti ca sa poti retrage, gasiti de toate: politica, razboaie, arena, afaceri licitatii de companii din care puteti castiga bani.
    Success.
    Pentru inregistrare puteti accesa link-ul urmator: http://www.marketglory.com/strategygame/alexandru_1006

    RăspundețiȘtergere