Cati m-au cautat ?

miercuri, 2 noiembrie 2011

Calatorind prin Iad

Odata , la sfarsitul vietii o femeie care pacatuise mult si care nu a avut alta soarta decat drumul spre Focul Vesnic, ajunsese la portile Iadului cautandu-si un loc mai putin dureros, unde sa isi petreaca vesnicia. O intampina Starostele Iadului si ii spune.
   -Vei ramane aici , dar trebuie sa iti gasim locul pe care il meriti. Hai dupa mine!
Si uitandu-se in catastif , pentru a gasi locul, pornira impreuna la drum.
    Calatorind prin intunecatele camere si culoare ale Ghenei, treceau rand pe rand pe langa cele mai groaznice camere.
  Intr-un loc au vazut oameni care erau batuti si maltratati . Femeia a intreba:
  -Ce au facut acesti oameni de au ajuns aici?
  -Acestia si-au batut si maltratat semenii, spune Starostele
Mergand mai departe , au trecut pe langa alt loc unde oamenii erau inconjurati de femei dezbracate pline de sange care plangeau.
    -Acestea sunt femeile care au fost pangarite si batjocorite fara voia lor, ii spuse Starostele femeii, fara sa mai astepte sa fie intrebat. Femeia rasufla usurata ca nu este acela locul ei si pornira mai departe.
    Trecand pe langa un loc unde o multime de oameni erau muscati de caini si porci, impunsi de tauri, zgariati de sobolani si pisici si imbranciti de maimute. Femeia credea ca acesta va fi locul ei, pentru ca aici erau oamenii care au omorat animale in abatoare sau laboratoare experimentale, iar ea fusese medic. Atunci Starostele ii face un semn cu degetul ca nu acela este locul in care va ramane si ii spune ca mai este putin si ajung.
   Dupa ce au trecut pe langa alte cateva locuri infricosatoare, au ajuns intr-un loc unde erau femei si barbati care plangeau. Ei erau inconjurati de ingeri care le vorbeau. Starostele ii spune atunci femeii:
    -Aici este locul tau de veci!
Femeia inmarmurita intreba:
   -Cum sa fie acesta locul meu? Eu care am pacatuit atat de mult ca medic, cum sa stau aici inconjurata de acesti ingeri? Si totusi cum de acesti oameni inconjurati de ingeri, plang atat de tare ? In celelalte camere in care am fost, desi erau grozavii mari, oamenii nu plangeau atat de dureros.Cine sunt acesti ingeri si ce le spun acestor oameni?
   Starostele oftand ii spuse:
     -Acesta este cel mai dureros loc din Iad, aici oameniii plang si se jelesc cel mai tare. Ingerii sunt copii avortati de aceste femei, ajutate de acesti medici si le spun celor care i-au ucis , prin ce au trecut in acele momente.
  Daca am putea auzi suferinta copiilor nenascuti in momentul avortului poate ne-am gandi de 2 ori inainte de a lua aceasta decizie.
  Aveti mai jos cateva marturii:
Strigatul mut al copilului avortat 
Cum arata un avorton scos afara
Povestea unei fetite avortate
Avortul
Aici vezi cum era daca traiau... Era cea mai frumoasa dragoste
Si aici vezi ce spune o supravietuitoare a unui avort
     Daca ti-am rapit prea mult timp, pentru a-ti arata aceste lucruri, te rog sa ma ierti !

                                                                                                                                                                                                                                 

Un comentariu: