Cati m-au cautat ?

luni, 31 ianuarie 2011

Afacerea Med Aliat

Afacerea MedAliat este un proiect mai amplu care se va derula in mai multe etape. Afacerea consta in atragerea de medici si clinici medicale din sistemul privat si pacienti sub aceiasi cupola,  in care se vor dezvolta o serie de servicii unice pe piata medicala. Pe data de 3 ianuarie 2011 am inceput campania de prelansare , in care construim o retea de pacienti care vor avea reduceri in sistemul medical privat pe baza unui card, pe care este trecut, pe langa datele de identificare si numele cu numarul de telefon al persoanei care sa fie anuntata in caz de urgenta medicala. Aveti pe site un model de card.
   Acum construim reteaua de pacienti. Puteti sa va inscrieti GRATUIT pe Med Aliat  folosind un cod de sponsor recomandat de un prieten ( ex: 0000 0000 000 0001 acesta fiind codul de sponsor radacina al afacerii). Dupa ce v-ati inscris sunteti un partener inactiv. Pentru a beneficia de avantajele sistemului si de posibilitatea de a castiga prin recomandare trebuie sa va activati contul achitand suma de 195 lei conform indicatiilor primite in contul dumeavoastra dupa inscriere si logare pe pagina MedAliat. Pentru fiecare membru inscris direct si activat , primiti cate 50 lei. Pentru prima generatie de membri indirecti inscrisi de directii dumneavoastra primiti 25lei/membru, in a doua generatie de indirecti cate 10 lei/membru, in a treia cate 5lei/membru , iar in a patra cate 2,5 lei/membru.
    Pana la lansarea oficiala ne dorim sa formam o echipa de lideri in promovarea serviciilor noastre , care sa beneficieze acum de posibilitatea construirii unei afaceri de la inceput si de a beneficia de toate facilitatile care vor urma.
   Inainte de a va inscrie pe http://www.medaliat.ro cititi cu atentie termenii si conditiile de inscriere si folositi codul de sponsor(primul cod de sponsor sau radacina) 0000 0000 0000 0001 (15 de 0 si 1 la sfarsit) Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati la contact@medaliat.ro
     In curand puteti sa va salvati viata si banii pentru noi analize , avand datele din fisa medicala pe site, actualizata, GRATUIT si care poate fi accesata din contul dumneavoastra si a medicului curant.
     Astept sa imi spuneti daca mai exista ceva asemanator deja...
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu