Cati m-au cautat ?

joi, 17 februarie 2011

Potrivirea partenerilor

    Vreau sa analizam impreuna cu ce tip de partener ne potrivim. Am auzit de foarte multe ori discutii privind nepotrivirea intr-o relatie de tip barbat-femeie si am incercat sa analizez din punct de vedere anatomic, ce tipuri constitutionale se potrivesc, din prisma compatibilitatii sexuale.
     O persoana supraponderala va avea nervii tactili in zonele erogene ( acolo unde deobicei se aduna depozitele de grasime) , piept , coapse, abdomen, fese, foarte mult dispersati in stratul de grasime. Asta face ca o simpla atingere in aceste zone sa creeze o unda de dispersie in valuri in toata regiunea, excitand toate terminatiile nervoase. Din punct de vedere circulator, aceste zone sunt mai putin irigate de capilarele sanguine. Asa se explica de ce aceste zone la persoanele supraponderale sa fie preponderent mai reci fata de personele atletice sau sportive. La persoanele care au musculatura dezvoltata si depunerile de grasime reduse, vascularizatia este mai accentuata, zonele erogene mai fierbinti , dar sensibilitatea tactila foarte localizata, excitarea fiind doar in zona de atingere.
    Stiind ca la femeie atat zona erogena cat si orgasmul , are o localizare mai diseminata, placerea raspandindu-se in tot corpul, iar la barbat zona erogena este localizata mai mult la nivelul organelor genitale, acestea avand nevoie de o irigare sanguina mai intensa pentru a obtine o erectie mai mare,constatam urmatoarele:
       O femeie supraponderala va vea un orgasm mai intens datorita undei de excitatie care se propaga in tot corpul ; iar o femeie sportiva va avea nevoie de o atingere mult mai intensa si pe toata suprafata corpului, acest lucru ducand la un preludiu  de durata mai lunga.
   Un barbat supraponderal datorita vascularizatiei capilare mai slabe in zona organelor genitale va avea o erectie mai putin intensa, pe cand un sportiv contrariul.
    Tragem concluzia ca o femeie supraponderala va fi mult mai usor si mai repede de excitat, aceasta potrivindu-se cu un barbat sportiv care va avea un libidou mai frecvent si puternic, pe cand o femeie slaba   (deseori considerata frigida datorita libidoului scazut) se va potrivi mult mai bine cu un barbat mai gras care va avea nevoie de contacte sexuale mai rare si mai putin intense.
        Aceasta este o concluzie personala analizand mai multe cupluri care se considera implinite din punct de vedere erotic. Binenteles ca nu este o regula de baza, putand exista si exceptii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu